Servicii

Servicii de reconditionare

Recondiționarea turbosuflantei poate fi mai economică decât înlocuirea acesteia cu una nouă, iar beneficiile sunt numeroase: performanță îmbunătățită, economie de combustibil și extinderea duratei de viață a mașinii tale. De asemenea, recondiționarea poate fi o opțiune mai ecologică, reducând deșeurile generale și contribuind la conservarea resurselor naturale.

Cu o vastă experiență în domeniu și personal calificat, Turbo Sprint este numarul 1 în recondiționat turbine.
🔧 Oferim cele mai competitive prețuri de pe piață.
🔧 Înlocuim integral piesele din interiorul turbosuflantei indiferent de uzură.
🔧 Avem în dotare echipament capabil să seteze și să testeze automat geometri variabile și supape / actuatoare electronice.
🔧 Folosim doar piese originale în reparația turbosuflantelor.
🔧 Echilibrăm dinamic turbosuflante la peste 200.000 rpm, supunându-le astfel unor teste de 3 ori mai solicitante decât turația maximă pe care o atinge o turbină pe autoturism.

Servicii de curățare

  • Atunci când filtrul de particule devine blocat cu particule de carbon și alte reziduuri, acesta poate încetini performanța vehiculului și crește emisiile de noxe. Asigurați-vă că îl curățați în mod regulat pentru a menține vehiculul în cea mai bună formă!
  • Este important să vă asigurați că mașina dvs. rulează la capacitate maximă și este prietenoasă cu mediul înconjurător. O modalitate importantă de a face acest lucru este să vă asigurați că filtrul de particule este curat. Contactați-ne acum pentru a programa o curățare a filtrului de particule și să vă ajutăm să vă mențineți mașina în formă maximă!
  • Turbo Sprint asigură servicii de demontare și montare pentru filtrele de particule și catalizatoare. De cele mai multe ori este o lucrare destul de complicată, fiecare mașină are particularitățile ei astfel abordarea corectă este cheia unei lucrari executate corect și într-un timp rezonabil. Experiența mecanicilor noștri asigură un servciu de demontare / montare sigur, rapid și profesional.
  • Dacă martorul de bord DPF se aprinde și nu iei nici o măsură mașina va începe să consume mai multă motorină ca de obicei. În cazul în care vei continua să mergi deși filtrul de particule este înfundat vei suprasolicita sistemul de evacuare. Astfel, presiunea gazelor va crește. Asta se explică prin faptul că gazele sunt eliminate cu dificultate. Când filtrul de particule este înfundat în proporție de 70-75% mașina va funcționa necorespunzător.

TurboSprint.ro  All Rights Reserved.

Call Now Button

Available Appointments on July 25, 2024

  7:50 am – 8:20 am1 space available
  8:20 am – 8:50 am1 space available
  8:50 am – 9:20 am1 space available
  9:20 am – 9:50 am1 space available
  9:50 am – 10:20 am1 space available
  10:20 am – 10:50 am1 space available
  10:50 am – 11:20 am1 space available
  11:20 am – 11:50 am1 space available
  11:50 am – 12:20 pm1 space available
  12:20 pm – 12:50 pm1 space available
  12:50 pm – 1:20 pm1 space available